Το κομμωτήριο Bubbles που εδρεύει στην Αργυρούπολη έγινε από σήμερα χορηγός του πρωταθλήματος και προσφέρει τις υπηρεσίες του 20% φθηνότερα σε όλους τους παίκτες του ΑΠΚΝοΠ. Ενδεικτικά το αντρικό κούρεμα έχει 8 ευρώ στους κατόχους δελτίου ΑΠΚΝοΠ.       Τηλ. 2109931099
 
Ο αγώνας Real Mandri - Pistonia θα γίνει στις 12:30 στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ και ο αγώνας Patissia Thunders - Αραξοβόλι θα γίνει στις 11:00 επίσης στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.
 
Έγιναν αλλαγές σε όλες τις ώρες στους αγώνες του Λυκείου. Μπείτε στο πρόγραμμα για να τις δείτε.
 
_Ο εξ'αναβολής αγώνας Chicken Nuggets - Τα Μογγόλια θα γίνει το Σάββατο 19/11/2011 στις 14:30 στο ανοιχτό γήπεδο Γ.Σ.Α.
 
_Το παιχνίδι Replay - Αμόρφωτοι θα γίνει στις 13:00 και το Α.Ο. Δάφνης - Streetaballers στις 14:30.
 
Οι Αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν στο ανοιχτό γήπεδο του Ελληνικού θα γίνουν και αυτή την αγωνιστική στο Λύκειο. Ο λόγος είναι ότι το νέο γήπεδο έχει διαφορετική διαγράμμιση από τα υπόλοιπα και κάποιες ομάδες θεώρησαν οτι αυτό είναι άδικο.
 
_Από την Κυριακή που μας έρχεται θα φροντίσουμε να υπάρχουν στο γήπεδο της Γ.Σ.Α. νερά, καφέδες, χυμοί και κρουασάν για τις ανάγκες της διοργάνωσης για να μην ταλαιπωρούμαστε. Επίσης θα λειτουργούν και τα ντουζ με ζεστό νερό.
 
Έκλεισε η συμφωνία με τη γνωστή εταιρεία ιατρικού εξοπλισμού GMI Ltd. Η χορηγία περιλαμβάνει έκπτωση 40% στους παίκτες του πρωταθλήματος σε όλα τα αθλητιατρικά προϊόντα και 20% σε όλα τα υπόλοιπα είδη. Δείτε τον κατάλογο των αθλητιατρικών προϊόντων εδώ.
 
Ανέβηκε η φόρμα προγράμματος στο site για να την συμπληρώνει πάντα ένας από κάθε ομάδα. Στη φόρμα αυτή μπορεί να συμπληρώσει ώρες προτίμησης, ώρες που δεν μπορεί η ομάδα να παίξει κλπ. Το link στο site για την φόρμα είναι στο αριστερό menu πάνω από τους χορηγούς.
Η φόρμα πρέπει να συμπληρώνεται μέχρι το βράδυ κάθε Δευτέρας αλλιώς οι ομάδες θα μπαίνουν σε τυχαίες ώρες. Για αυτή την αγωνιστική συμπληρώστε την εώς σήμερα για να βγει το πρόγραμμα αύριο το πρωί.