Η ομάδα "Οι Βαρβάτοι" αποχώρησε απο το πρωτάθλημα και έτσι ο 2ος Όμιλος δεν θα έχει ρεπο. Θα γίνει και η σχετική αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων.
 
Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου δεν θα γίνουν αγώνες. Η τρίτη αγωνιστική θα γίνει στις 6/11.
 
Οι αγώνες Replay vs Patissia Thunders και Losers vs Αμόρφωτοι που αναβλήθηκαν θα γίνουν το Σάββατο στις 13:00 και 14:30 αντίστοιχα στο Γήπεδο του Γ.Σ.Α.
 
Οι αγώνες θα γίνουν κανονικά στα γήπεδα που γράφει το πρόγραμμα χωρίς καμία αλλαγή. Σε περίπτωση βροχής οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι για το 1ο Λύκειο θα γίνουν κανονικά γιατί το γήπεδο είναι σκεπαστό.
 
Εκρεμούν φωτογραφίες δελτίων από τις ομάδες Αραξοβολι, Αμορφωτοι και Losers. Ας επικοινωνήσουν οι αρχηγοί των ομάδων αυτών στο email [email protected] για το πότε θα τις στείλουν.
 
Στα παιχνίδια Τα Μογγόλια - Maccafri και Real Madri - Σίφουνες έγινε αλλαγή ώρας και γηπέδου.
 
Στα παιχνίδια Αραξοβόλι - Old Schoolers και Real Madri - Σίφουνες έγινε αλλαγή ώρας και γηπέδου.
 
Αναβάλεται η 1η Αγωνιστική λόγω καιρού για την Κυριακή 16/10. Τα γήπεδα και οι ώρες θα είναι τα ίδια.
 
Για την 1η Αγωνιστική οι αγώνες που θα γίνονταν στο γήπεδο του 1ου Λυκείου Ελληνικού θα γίνουν στο Ανοιχτό Γήπεδο του Ελληνικού δείτε εδώ.
 
Εκκρεμούν οι φωτογραφίες για τα δελτία από πολλές ομάδες! Το πρωτάθλημα αρχίζει την Κυριακή και οι μέρες που έχουμε είναι ελάχιστες. Παρακαλείστε όσες ομάδες οφείλετε φωτογραφίες να τις στείλετε στο email apknop.yahoo.gr ΑΜΕΣΑ!!!